Nyhet

Politiet advarer mot Drake-dans

GAFFA.no - alt om musikk.

Amerikansk politi ut mot danseglade Drake-fans.

Trender på sosiale medier ser ut til å komme og gå uansett om man vil eller ikke. Når har amerikansk politi sett seg nødt til å advare dansende Drake-fans etter fremveksten av #inmyfeelings-utfordringen.

Utfordringen går ut på å forlate en bevegende bil mens man danser til Drakes nye låt In My Feelings. Andre iterasjoner viser også folk som går ut på trafikkerte veier for å danse til låten. Kjendiser som Will Smith har lagt ut videoer av seg selv gjennomføre utfordringen.


LES OGSÅ: Overraskende besøk fra Obama under hiphop-konsert.

Politiet har gått ut og fortalt om hvordan flere personer har kommet til skade mens de har forsøkt å filme seg selv gjennomføre utfordringen. Flere videoer av mislykkede forsøk har blitt publisert på sosiale medier.

Opprinnelig et gammelt fenomen


Selv om #inmyfeelings-utfordringen er noe som har vokst frem i løpet av sommeren, er denne formen for dansing langt fra et nytt fenomen innenfor hiphop.

LES OGSÅ: GAFFA kårer Kadettens beste moshpits.

«Ghostriding the whip» referer til når føreren av en bil forlater førersetet for å danse ved siden av eller på toppen av bilen. Tanken er at det ser ut som en usynlig sjåfør sitter i forsetet.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Fenomenet vokste frem på vestkysten på 90-tallet. Hvor det utenfor San Fransisco ble avholdt såkalte «Sideshows». Samlinger som dreide seg rundt hiphop og farlige biltriks.


LES OGSÅ: John Maus' bror og bandkollega er død, 30 år gammel.

Profilerte rappere som E-40 og Too Short har lenge vært vokale i å støtte trenden. Noen har til og med gått så langt som å kalle det en kunstform.

ANNONCE