Nyhet

I denne norske byen er Guns N' Roses «størst»

GAFFA.no - alt om musikk.

I kveld inntar gjenforente Guns N' Roses et utsolgt Valle Hovin i Oslo - og da har Axl Rose & co. Hvor mange fans som tar turen fra Haugesund er derimot uvisst.

Byen er ifølge ferske tall fra strømmetjenesten Spotify nemlig den byen i Norge hvor det amerikanske rockebandet lyttes til mest - med Ålesund og Oslo på henholdsvis andre- og tredjeplass.

Ifølge dataene, som er samlet ved å sammenligne den generelle lytteopplevelsen til norske musikkfans i løpet av den siste måneden basert på Guns N' Roses-katalogen, kommer det også frem at Sweet Child O' Mine, Paradise City og Welcome To The Jungle er den norske fansens største favorittlåter.


LES OGSÅ: Cliff Richard tilkjent millionerstatning fra BBC.

Tidligere denne uka ble det klart at bandet også har satt en rykende fersk rekord: Den 26 år gamle musikkvideoen November Rain er nemlig den første videoen fra 1990-tallet til å nå én milliard visninger på YouTube.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Ifølge Forbes hadde November Rain-videoen et gjennomsnitt på 560.000 visninger hver dag gjennom hele 2017.


De største musikkvideoene fra 90-tallet etter November Rain er Zombie av The Cranberries (750 millioner visninger) og Nirvanas Smells Like Teen Spirit (728 millioner visninger).


LES OGSÅ: Guns N' Roses lader liverevolveren før Oslo-konsert.

Guns N' Roses dominerte også på 80-tallet. Videoen til Sweet Child O' Mine fra bandets debutalbum Appetite For Destruction (1987) er den mest viste fra tiåret på YouTube - med over 695 milloner visninger.

ANNONCE