Nyhet

Guns N' Roses spilte for utsolgt stadion i Oslo

GAFFA.no - alt om musikk.

Guns N' Roses inntok Valle Hovin i Oslo under sin «Not In This Lifetime»-turné. Det legendariske bandet spilte for en smekkfull stadion.

Bandet, som slo gjennom med debutalbumet Appetite For Destruction i 1987, droppet Norge i fjor, men torsdag fikk fansen se dem live, med tre av originalbesetningen på scene: Axl Rose, Duff McKagan og Slash. Bandet ble mottatt av tusenvis av ivrige norske fans.

LES OGSÅ: I denne norske byen er Guns N' Roses «størst».


Managementet til bandet krevde i utgangspunktet fotorestriksjoner, men etter forhandlinger med eventselskapet Live Nation Norge åpnet de for at en begrenset mengde pressefotografer fikk dekke konserten.

En suksess

Etter oppstarten i 1985 stormet Guns N' Roses inn på den voksende Los Angeles-rockescenen og fanget en hel verden med utgivelsen av debutalbumet – den bestselgende amerikanske debuten noensinne, med 30 millioner solgte eksemplarer globalt.


LES OGSÅ: Fire menn tiltalt for drap på rapperen XXXTentacion.

I 1991 gikk den sju ganger platinavinnende Use Your Illusion I og Use Your Illusion II inn de to øverste plassene på Billboard Top 200 ved utgivelse.

Etter at Chinese Democracy omsider ble sluppet i 2008, har Guns N 'Roses det siste tiåret gjennomført utsolgte show og ledet festivaler over hele verden.


(©NTB)

ANNONCE