Nyhet

Bruno Mars-konsert stoppet grunnet brannfare

GAFFA.no - alt om musikk.

Bruno Mars måtte tirsdag kveld under sin opptreden i Glasgow forlate scenen grunnet brannfare i forbindelse med problemer med pyroteknikken.

Bruno Mars måtte forlate scenen like etter at han hadde fremført låta Perm.

Pyroteknikk på scenen skal ha fått skylden for avbrytelsen da en liten flamme angivelig antente et av scenelysene. Flammene ble bragt under kontroll etter åtte minutter, mens storskjermene på hver sin side av scenen informerte fansen om at det var nødvendig å stoppe showet midlertidig.


LES OGSÅ: Odesza kommer endelig til Norge.

Bruno Mars vendte tilbake til scenen kort tid etter at ilden ble slukket, og slo av en spøk om situasjonen gjennom å synge: «We burned the stage down in Glasgow».

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


Pyroteknikk var også en stor del av forrige ukes konsert med Bruno Mars på Roskilde Festival. En konsert som for øvrig forløp uten problemer.


LES OGSÅ: Derfor boikotter GAFFA Eminem og Bruno Mars.

En talsmann for arrangøren DF Concerts forklarte mer om situasjonen etter konserten:

«Under Bruno Mars-showet var det en hendelse som involverte et av scenelysene, noe som førte til at showet ble stoppet midlertidig. Takket være et snartenkt sceneteam som vurderte situasjonen ble denne hendelsen raskt tatt hånd om, slik at konserten kunne fortsette sikkert».


ANNONCE