Nyhet

The Smiths-gjenforening avlyst - under et døgn etter at konsertene ble annonsert

GAFFA.no - alt om musikk.

Kontrabeskjed om den nylig annonserte gjenforeningen.

I helgen gikk The Smiths-trommeslager Mike Joyce ut og delte et Facebook-innlegg med et bilde der hans etternavn ble vist sammen med navnene til to av de andre medlemmene i det ikoniske 80-tallsbandet; bassist Andy Rourke og andregitarist Craig Gannon og teaset konsertopptredener for sommeren 2018.

LES OGSÅ: Over og ut for Slayer.


Mandag kveld norsk tid ble det offisielt bekreftet at det dreide seg om en turné hvor låtene til det ikoniske 80-tallsbandet skulle fremføres sammen med et stort orkester. Men store deler av fanbasen ristet nok bare mest på hodet over at man i det hele tatt kunne vurdere å gjøre en gjenforening uten bandets to største profiler; vokalist Morrissey og gitarist Johnny Marr.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Så, bare noen minutter etter at turnéen ble annonsert, gikk Andy Rourke ut og benektet at han i det hele tatt var involvert. I tillegg beskyldte bassisten, via sine talspersoner, produksjonsselskapet bak turnéen for å ha forfalsket en uttalelse i pressemeldingen som annonserte turnéen.

Og nå er konsertene avlyst.

I en uttalelse sier Joel Perry i produksjonsselskapet Bad Production Ltd. ifølge Pitchfork følgende: «Som følge av det som har blitt sagt til pressen de siste dagene, er de planlagte Classically Smiths-konsertene nå avlyst.»


LES OGSÅ: Sufjan Stevens er nominert til Oscar.

Som vi skrev tidligere denne uken også: Det eneste som er relativt sikkert i denne saken er at Morrissey nok fryder seg over uroen.

ANNONCE