Nyhet

Slutt for Britney i Las Vegas

GAFFA.no - alt om musikk.

Britney Spears har delt av seg selv på Las Vegas-scenen siden romjulen 2013. Men nyttårsaften var det slutt.

Da opptrådte hun med showkonserten «Britney: Piece of Me» for siste gang, der deler ble direktesendt på amerikansk TV.

— Dette er kvelden. Jeg tar avskjed både med Las Vegas og 2017. Det er bittersøtt, men jeg ser fram til et spennende 2018, skrev Britney i sosiale medier bare timer før hun entret scenen på Planet Hollywood.


LES OGSÅ: Kontroversiell film om Bataclan stoppes.

I 2018 blir hun å se i Danmark 8. august på Smukfest i Skanderborg Det meldte hun bittelille julaften, noe som skapte stort oppstyr blant fansen – som ønsker seg Spears på besøk i sine ymse hjemland når hun endelig begynner å røre på seg igjen turnémessig.

Artikkelen fortsetter under videoen.


I fjor sommer løp ryktet om at Britney Spears gjerne vil fortsette å opptre på fast scene i ørkenbyen, men med en ny forestilling, angivelig på en rivaliserende scene. Dette gjentar byens avis Las Vegas Review-Journal dagen etter avskjedsforstillingen.

Den aller siste låten hun dro i gang med søndag foran et fullstappet hus med 4.300 publikummere, var Slave 4 U, der hun slepte en tilsynelatende tilfeldig, mannlig publikummer rundt på scenen med et hundehalsbånd.


LES OGSÅ: Mariah Carey tok nyttårsrevansje.

Ifølge avisen har hun gjort 249 show siden premieren 27. desember 2013, for mer enn 900.000 billettkjøpere – derav over 2.000 utdrikningslag for jenter. Billettsalget skal være på 135 millioner dollar.

(©NTB)


ANNONCE