Nyhet

Sigrid returnerer til Pstereo denne sommeren

GAFFA.no - alt om musikk.

Etter fjorårets logistikkproblemer lytter arrangørene til sitt publikum - og henter inn den populære artisten på nytt.

Sommeren 2017 førte en rekke logistikkproblemer til at Sigrid (bildet) sin opptreden på festivalen Pstereo i Trondheim ikke gikk helt som planlagt, melder arrangørene i en pressemelding.

LES OGSÅ: Stort intervju med Janove.


Nå er det klart at hun kommer tilbake i 2018 for å gjøre et nytt forsøk på Marinen.

— Vi har et svært lojalt publikum, hvor hele 80% av publikummet vårt er gjengangere. På grunn av logistikkproblemer og kansellert fly ble Sigrids konsert flyttet til en mindre scene enn tidligere oppsatt. Dermed var det et folkekrav at vi hentet henne tilbake, sier bookingansvarlig Kim Aasli i en kommentar.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Pstereo 2018 blir arrangert fra 16. til 18. august, som vanlig i parkområdet Marinen i Trondheim.


— Vi gleder oss med suksessen til Sigrid og vi er veldig stolte over at Pstereo er en prioritet for henne også i 2018, avslutter han.


I vinden

Sigrid er mildt sagt i vinden om dagen. Tidligere denne uken stakk hun av med to GAFFA-priser som årets norske soloartist og for å ha laget årets norske hit. I tillegg har hun også prisen BBC Sound Of The Year 2018 og årets nykommer under P3 Gull med seg i bagasjen.

— Nå har det vært mye prisutdelingsgreier i det siste! Det er så sjukt at jeg til slutt bare er blitt helt paff. Jeg er jo kjempeglad, men også helt paff, uttalte hun overfor GAFFA i forkant av European Border Breakers i den nederlandske byen Groningen onsdag kveld.


LES OGSÅ: Musiker alvorlig skadd i trafikkulykke.

Der ble hun tildelt en av 11 priser som går til europeiske artister som har hatt et gjennombrudd på tvers av landegrensene det siste året.

ANNONCE