Nyhet

Publikumsfavoritt til Bergenfest

GAFFA.no - alt om musikk.

Det danske bandet Lukas Graham returnerer til Bergen til sommeren.

Det er to år siden det populære soul-pop-bandet spilte i Bergen sist. Den gang gjestet de også Bergenfest, en konsert som fikk fem av seks stjerner her i GAFFA. Anmelderen konkluderte med at bandet hadde «fått mange nye fans» i løpet av konserten.

LES OGSÅ: U2 bekrefter Skandinavia-konsert.


Når de nå vender tilbake til festivalen, er det som det første bandet på hovedscenen fredag 15. juni.

— Lukas Graham tok publikum i alle aldre med storm da bandet spilte i Bergen. Det har aldri vært så mange publikummere på festivalområdet så tidlig på dagen som den lørdagen på Bergenfest i juni 2016. Det var en ren lykkepille av en konsert og en perfekt innledning til en lang festivaldag. Vi har bestilt reprise i år, sier festivalsjef Frank Nes i en kommentar til GAFFA.no tirsdag formiddag.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Soul-pop-bandet fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 2016 med singelen 7 Years og har tronet nasjonale og internasjonale topplister. Bandet ble også nominert til tre Grammy-priser i 2017, og tidligere denne måneden bekreftet de at de kommer med nytt album i år.


LES OGSÅ: Er dette Europas største hype akkurat nå?


Bergenfest 2018 går av stabelen tirsdag 12. juni til lørdag 16. juni. Tidligere har store navn som Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds og Father John Misty blitt bekreftet til sommerens utgave av festivalen.

ANNONCE