Nyhet

Nå har denne duoen spilt inn album sammen

GAFFA.no - alt om musikk.

Sting og Shaggy slår pjaltene sammen.

Det er mye rart som har skjedd i verden. Mennesker som reiser til månen, romerne som erobret nesten hele Europa og valget av en viss president i USA. Mangt og meget har hendt gjennom årenes løp, og nå vil musikkens verden være med i den bisarre klubben. Nå er det klart at den aldrende dancehall-stjernen Shaggy har teamet opp med ingen ringere enn Sting.

De to har nå annonsert albumet 44/876, med lanseringsdato 20. april.


LES OGSÅ: Slik blir årets Trondheim Calling (SPONSET LENKE).

Samarbeidet har ifølge duoen kommet til gjennom deres felles samarbeidspartner Martin Kierszenbaum, som sendte Sting Shaggys første utkast til nå utgitte singelen Don't Make Me Wait. Og ifølge den konverterte amerikaneren kunne han høre hitpoensialet med en gang han kom til refrenget. Hør singelen under.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Den tidligere Police-frontmannen ble så innlemmet i et rent inferno av jamaikanske dancehall-produsenter a la Taranchyla og Sting International (ikke å forveksle med briten), men han er dog ikke helt utspilt i og med at gitaristen Dominic Miller, et fast medlem av Stings band, også har vært involvert i prosjektet.


LES OGSÅ: P3-debatten fortsetter.


Om noen skulle mene at de to artistene forlengst er utgått på dato, er det likevel ingen tvil om at førstesingelen fra prosjektet har en eksotisk vibe som kommer godt med i de kalde vintermånedene her i nord. I et intervju med Rolling Stone forteller Sting også at han alltid har hatt en forkjærlighet for den jamaikanske musikkscenen, både når det kommer til dancehall, ska og reggae.

— Jeg har alltid hatt en kjærlighet for øya. Det er bare en magi du ikke kan forklare rundt den, sier Sting som også innrømmer at samarbeidet har et overraskelsesmoment over seg.

ANNONCE