Nyhet

Lukas Graham lover nytt album i 2018 - med legendarisk produsent

GAFFA.no - alt om musikk.

Det er ingen hemmelighet at Lukas Graham i lengre tid har jobbet på nye låter, og nå lover den danske gruppen at det vil komme et nytt album i løpet av året.

Twitter svarte Lukas Graham (bildet) nemlig på et spørsmål fra en fan: «Ja, vi forventer å utgi et nytt album i 2018. Stay tuned!» Mer info får vi ikke i denne omgang.


Så sent som i oktober offentliggjorde gruppen at de var i studio med den amerikanske produsentlegenden Rodney Jerkins alias Darkchild. 

LES OGSÅ: MGMT deler ny låt.

Jerkins har tidligere arbeidet sammen med en lang rekke av de helt store navnene innenfor soul, r&b og pop, inkludert Michael Jackson, Whitney Houston, Destiny's Child, Beyoncé, Britney Spears, Lady Gaga og Kanye West. Man kan trygt si at hans medvirkning er nok en fjær i hatten for danskene.


Artikkelen fortsetter under bildet.

Ved samme anledning fortalte Lukas Graham at gruppen også samarbeider med en inntil videre ikke like kjent produsent, Reezytunez (midt på bildet) samt den danske duoen Future Animals alias Stefan Forrest aka Don Stefano (til høyre på bildet) og Morten Ristorp aka Rissi, som også har vært bandets låtskrivings- og produsentpartnere på begge deres to første album.

Kort tid i forveien hadde Lukas Graham gitt ut deres første nye låt på tre år, Off To See The World, fra soundtracket til filmen «My Little Pony (The Movie)».


LES OGSÅ: — Jeg følte ikke at musikken var ærlig.

Lukas Graham har mye å leve opp med etter at gruppen fikk sitt globale gjennombrudd i 2016 med singelen 7 Years, som da hadde vært en stor hit i Danmark året før.

ANNONCE