Nyhet

I studio med stjerneprodusent

GAFFA.no - alt om musikk.

Billy Corgan avslører at gjenforente The Smashing Pumpkins er i studio med Rick Rubin.

Det er nettstedet Consequence Of Sound som kommer med nyheten, etter at frontmannen i bandet avslørte samarbeidet via en melding på Instagram. Rubin produserte også fjorårets soloalbum fra Corgan, så det er nok ikke akkurat en stor overraskelse at han er involvert i den mye omtalte gjenforeningen til 90-tallsbandet.

Han jobbet dessuten med bandet under innspillingene av 1998-albumet Adore.


LES OGSÅ: Justin Vernon raser mot Grammy-utdelingen.

Det siste året har det vært skrevet mange artikler i musikkmagasiner verden over om at den originale besetningen til The Smashing Pumpkins kan være på vei mot en gjenforening. For en uke siden gikk imidlertid bassist D’Arcy Wretzky ut og bekreftet at en gjenforening var planlagt, men at Billy Corgan hadde valgt å gå videre med en annen bassist enn henne.

Artikkelen fortsetter under videoen.

I et intervju med Blast Echo beklaget hun situasjonen overfor fansen:


p>

«Mine unnskyldninger til alle Smashing Pumpkins-fans der ute som gleder seg til den kommende gjenforeningsturnéen til de orginale medlemmene av bandet. Jeg vet det er en stor skuffelse for meg også, men det kommer ikke til å skje med meg. Jeg fant ut i går at bandet har bestemt seg for å bruke en annen bassist.»


LES OGSÅ: Hylles på Oslo Jazzfestival.

Både Billy Corgan og trommeslager Jimmy Chamberlin har delt en rekke bilder fra studio via sine respektive Instagram-kontoer. Tidligere denne måneden delte Corgan et bilde av seg selv, Chamberlin og gitarist James Iha som skapte mye spekulasjoner rundt bandets fremtid.

Slik status er nå virker det sannsynlig at The Smashing Pumpkins vil gjøre konserter i sommer med en besetning bestående av Corgan, Chamberlin, Iha og en bassist som enda ikke er offentliggjort.


ANNONCE