Nyhet

Flere anklager mot Nelly

GAFFA.no - alt om musikk.

Nelly ble arrestert i oktober på bakgrunn av anklager om seksuelle overgrep. Nå har flere saker dukket opp.

Det skriver flere internasjonale medier, inkludert den britiske storavisen The Guardian. Stjernen, som blant annet skal opptre på arrangementet We Are The 00's i Telenor Arena til høsten, har dermed fått flere juridiske problemer å hanskes med.

LES OGSÅ: Godkjenner filmplaner om rockelegenden.


I oktober ble Nelly arrestert etter anklager om voldtekt i sin turnébuss. Ifølge rettsdokumenter som er lekket i saken, og gjengitt på nettstedet Music-Newz.com, skal ett av to nye angivelige overgrep ha skjedd så sent som i forrige måned.

— Disse nye anklagene er fabrikkerte og et forsøk på å gi troverdighet til anklagerens usannsynlige historie, uttaler Nellys advokat Scott Rosenblum, ifølge BBC.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


Den opprinnelige saken handler om en 22 år gammel studinne som hevder at Nelly presset seg på henne i turnébussen hans i oktober.


LES OGSÅ: Flere sterke navn til Moldejazz.

Nelly nekter fortsatt straffeskyld i saken, og var særdeles aktiv på Twitter i etterkant av anmeldelsen for å overbevise fansen om sin uskyld. Han skrev blant annet at han var «utrolig sjokkert» og et offer for falske anklager.

ANNONCE