Nyhet

Nelly synger kun for menn i Saudi-Arabia

GAFFA.no - alt om musikk.

Den amerikanske rapperen Nelly er klar for en opptreden i Saudi-Arabia der billetter kun selges til menn. Men kan få problemer med låtvalget.

Ifølge Washington Post skal Nelly varme opp for den familievennlige, algeriske folkesangeren Cheb Khaled i Jiddah 14. desember, som del av reformene som kronprins Mohammed bin Salman står bak – og som også omfatter underholdningsbransjen.

Kvinnelige fans har allerede tatt til sosiale medier for å klage over at bare menn får oppleve det som blir Saudi-Arabias største konsert hittil – og den andre ut i rekken med «internasjonale stjerner», ifølge StepFeed.


LES OGSÅ: Mannsfri festival blir en realitet.

Muligens mener landets underholdningsmyndighet at de har fått sitt, siden det 29. november finner sted en konsert kun for kvinnelige publikummere – da med den kvinnelige popartisten Balqees Fathi fra Jemen.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Nelly er ifølge BBC kjent for sine låter om sex, dop og alkohol – som er temaer som den konservative, arabiske staten har vært kjent for å forby artister å synge om. Kanskje får han samme instruks som countryartisten Toby Keith fikk da han sto på scenen i Riyadh i mai: Keith, kjent for låter som Whiskey Girl, I Love This Bar og Beer for My Horses, har fortalt i ettertid at han fikk beskjed om ikke å synge om drikking, marihuana og sex.

— Jeg hadde bare fire-fem låter jeg kunne spille som var kjente, sa han til Atlantic.


LES OGSÅ: Snakker ut om overgrep i norsk musikkbransje.

Nellys mest kjente låt Hot In Herre hinter til alle tre emner – i tillegg til sin sterke oppfordring til kvinner om å ta av seg klærne.

(©NTB)


ANNONCE