Nyhet

Fansen raser mot at DJ-en er tilbake på radio

GAFFA.no - alt om musikk.

Radio-DJ-en som i fjor mistet jobben etter å ha blitt beskyldt for å ha tafset på popstjernen under en fotosession, er tilbake på luften.

Han har fått jobb på radiostasjonen KIX 92.7 i Greenwood, Mississippi, der han er en av to morgenverter for programmet «Jackson & Jonbob». Der kaller David Mueller seg for «Stonewall Jackson» – med referanse til sørstatsgeneralen under den amerikanske borgerkrigen.

LES OGSÅ: Denne norske trioen er Metallica-trommisen sitt nye favorittband.


Ifølge Pitchfork har ansettelsen ført til en protestbølge mot KIX 92.7. Sjefen for Delta Radio, Larry Fuss, sier til New York Daily News – som første meldte om saken – at han etter å ha hatt en lang ansettelsesavtale med radioverten tror Mueller «er uskyldig»:

— Enten er han verdens beste løgner, eller så forteller han sannheten.

Hevder han stakk hånden oppunder skjørtet hennes


Taylor Swift-fansen har rast på sosiale medier, inklusive radiostasjonens Facebook-side. Også det har radiosjef Fuss en sterk mening om:

— De fleste av dem trenger å få seg et liv. Mesteparten av responsen jeg har sett i morges, kommer ikke fra radiolyttere, ikke fra lokale folk fra Mississippi. Alt stammer fra en Taylor Swift-fangruppe et sted. De sier til folk at de skal poste negative kommentarer på nettstedet til stasjonen, sier han.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Det var etter en konsert i juni 2013 at Mueller og Taylor Swift, sammen med Muellers daværende kjæreste, stilte opp til fotografering sammen. Swift hevder han stakk hånden oppunder skjørtet hennes og kløp henne i rumpa – foran fotografen. Saken ble aldri politianmeldt.


LES OGSÅ: Spotify med ny app.


Partene gikk til hvert sitt sivile søksmål, som ble avgjort i fjor:

David Mueller saksøkte Swift for tre millioner dollar for ha utsatt ham for falske seksuelle anklager, noe som gjorde at han mistet jobben, men tapte saken. Taylor Swifts vant sitt motsøksmål, der hun krevde en symbolsk erstatning på én dollar for seksuell trakassering.

(©NTB)


ANNONCE