Nyhet

— Egentlig er jeg en hore, jeg også

GAFFA.no - alt om musikk.

...«men jeg er en dyr hore».

Det sier blant annet Michael Krohn i filmen om ham som ble sluppet på fredag. Den har fått tittelen «Når knoklene blir til gelé» og låner navn fra Raga Rockers-låten fra 1993. Filmen kan nå ses hos Nettkino.

Sitatet ovenfor er hentet fra en lengre prat om at han har fått tilbud om å være med på programmer som «Hver gang vi møtes».


— Men nå har jeg et slags image som jeg har bygget opp i 35 år. Og så skal jeg plutselig ødelegge det for 100.000? Det er ikke verdt det. […] Hadde de tilbudt meg én million, så hadde det kanskje vært noe. Så egentlig er jeg en hore, jeg også. Men jeg er en dyr hore, sier han blant annet.

LES OGSÅ: Rockelegenden raser mot ny film.

Portrettdokumentaren beskrives som «en unik reise inn i hodet til Norges største rockepoet», hjulpet frem av «en åpen og nysgjerrig intervjuteknikk».


— Kunst er trøst for tapere, sier han blant annet tidlig i den 49 minutter lange filmen.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Filmen hadde premiere på den internasjonale filmfestivalen i Bergen i september i fjor og ble så vist for første gang i Oslo og på Kunstnernes Hus i november – en visning som ble utsolgt.

LES OGSÅ: Disse ti norske artistene er booket til prestisjefull festival.

«Når knoklene blir til gelé» er produsert av Norsk Fjernsyn. Animasjonssekvensene den byr på, er laget av Mikrofilm og basert på Michael Krohns egne tegninger.


Tidligere denne måneden la Raga Rockers ut på vinterturné med start på Rockefeller i Oslo. Turneen skal avrundes på Union Scene i Drammen 23. februar, med i alt 11 konserter.

ANNONCE