Nyhet

Annonserer slippdato for poesibok – men detaljer om ny plate lar vente på seg

GAFFA.no - alt om musikk.

Florence Welch stiller uten The Machine når hun i juli utgir boken «Useless Magic».

Der vil hun trå til med dikt, kunst og låttekster, ifølge The Independent.

Illustrasjonene henter hun fra tegnebøkene sine. Ifølge NME er Florence Welch kjent for måten hun bruker notatbøkene, som fylles med tegninger og ord. Før hun oppdaget musikken, studerte Welch da også ved en kunstskole i London.

— Jeg har lenge ønsket å overtale Florence til å skrive en bok, og dette blir en vakker dokumentasjon av sangene hennes, et glimt av ideene som inspirerer dem, og et første blikk på poesien hun skriver, sier forlagssjef Juliet Annan i Fig Tree.

LES OGSÅ: Florence + The Machine annonserer sine første konserter for sommeren.

Om innholdet skriver hun: «Sanger kan være utrolig profetiske, som ubevisste advarsler eller beskjeder til meg selv, men jeg skjønner ofte ikke hva jeg forsøker å si før årevis senere. Eller en forutsigelse går i oppfyllelse, og jeg kunne ikke gjøre noe for å stoppe det, så det virker som en form for ubrukelig magi».

Artikkelen fortsetter under videoen.

Mens «Useless Magic» har fått slippdato – som er 5. juli – er det fremdeles intet nytt fra musikkfronten på dette området:

Florence and The Machine sies å være i gang med nytt materiale, og et knippe festivaldatoer er blitt satt – noe som tyder på at plate er underveis i 2018. Blant annet blir de å se på Orange Warsaw i Polen 2. juni og den tyske Melt!-festivalen 13. juli.

LES OGSÅ: «Ensomhet på sitt beste».

Hittil siste utgivelse var tredjealbumet How Big, How Blue, How Beautiful fra 2015, som hun også gjestet Øya i forbindelse med.

(©NTB)

ANNONCE