Nyhet

Annonserer ekstrakonsert

GAFFA.no - alt om musikk.

U2 solgte ut sin eneste Skandinavia-konsert på 15 minutter. Nå blir det nye muligheter.

Det skriver GAFFA Danmark, som kan melde om at ekstrakonserten vil finne sted i Royal Arena i København 30. september - dagen etter den opprinnelige konserten.

LES OGSÅ: Arctic Monkeys headliner norsk festival.


Da den første konserten ble annonsert tidligere denne måneden kunne arrangørene i Live Nation skryte av det som etter alle solemerker ser ut til å bli en unik konsertopplevelse for U2-fansen som er heldige og får sikret seg billetter:

— Som med alle U2-turnéer vil denne nye arenaproduksjonen utforske det nyeste innenfor avansert teknologi. Scenen er «in the round» og eXPERIENCE + iNNOCENCE-turnéen er en videreutvikling av den unike og innovative scenen fra 2015-turnéen, med flere områder for å opptre, et toppmoderne lydsystem samt en helt ny super high-res LED-skjerm i ny ganger så stor oppløsning som 2015-skjermen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Nylig fikk U2-frontmann Bono mye kritikk da han under et intervju med Rolling Stone snakket ut om moderne musikk. Spesielt var det en kommentar om at mye av dagens musikk, ifølge Bono, var «jentete» som gjorde at mange snudde seg mot den irske rockestjernen.


— Jeg synes musikken har blitt veldig jentete. Og det er noen gode ting med det, men hiphop er den eneste plassen for ungt mannlig sinne for tiden, og det er ikke bra, sa Bono blant annet under intervjuet.


LES OGSÅ: Hun skal spille Aretha Franklin i ny storfilm.

Billettsalget til ekstrakonserten i den danske hovedstaden starter 2. februar klokken 10:00 via Ticketmaster, og det vil igjen være en begrensning på fire billetter per person.

ANNONCE