Nyhet

Superstjernen gikk inn i 30-årene med norsk design

GAFFA.no - alt om musikk.

Rihanna er fan av den norske samtidskunstneren Bjarne Melgaard.

Det tyder i hvert fall bildet superstjernen fra Barbados postet på sin Instagram-story dagen før sin 30-årsdag denne uka på. Der er hun nemlig iført en t-skjorte fra den norske kunstnerens kolleksjon, med teksten «I Hate Rihanna».

Dagbladet har vært i kontakt med den norske kunstneren, som uttaler at han tror Rihanna ser humoren i teksten på skjorta.


LES OGSÅ: Sade er tilbake med ny musikk.

— Hun har alltid fulgt meg. Når man driver med mote er det viktig og moro at et moteikon som Rihanna bruker klærne, forteller Melgard overfor avisen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Rihanna i Melgaard-skjorten. FOTO: @badgalriri på Instagram.


Artisten bak hits som Umbrella, Only Girl (In The World) og We Found Love havnet tidligere denne måneden i medias søkelys da det ble klart at flere grupper hadde erklært henne uønsket i Senegal. En sammenslutning av 30 islamske foreninger kalt No To Freemasonry and Homosexuality ba ifølge The Guardian myndighetene i Senegal om å stoppe Rihannas planlagte besøk i landet.


LES OGSÅ: BRYLARM markerer femårsjubileum med sterkt program.

Det gikk heldigvis ikke gjennom og popstjernen var på plass i landet og deltok som planlagt under en stor konferanse om utdannelse i Dakar i Senegal, i egenskap av at hun er ambassadør for organisasjonen Global Partnership for Education.

ANNONCE