Nyhet

Så bra var konserten til indieheltene Belle And Sebastian i København

GAFFA.no - alt om musikk.

Gruppen inntok DR Koncerthuset Studie 1 i København tidligere denne uka. I kveld står Sentrum Scene i Oslo for tur.

Stuart Murdoch & co har levert ni fine studioalbum siden oppstarten i 1996, og er for tiden ute på turné med den tredoble EP-utgivelsen How To Solve Our Human Problems.

Under konserten i København tidligere denne uka fikk danske fans høre både nytt og gammelt fra den skotske indiegruppen.


LES OGSÅ: Stor markering på Spellemann.

GAFFA Danmarks anmelder Rasmus Jensen var såpass fornøyd med konserten at han belønnet gruppen med fem stjerner i sin anmeldelse, med overskriften: «Sofistikert indiepop av høyeste kvalitet».

— Høydepunkter var det mange av. De nye, såvel som de gamle låtene, komplementerte hverandre godt, og den ferske We Were Beautiful burde bli en hit på bekostning av stort sett alt annet som blir spilt på radioen i dag, skrev Jensen blant annet.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Videre kunne han komme med følgende fine beskrivelse av bandet og konserten:


— Belle And Sebastian er et band med et helt utrolig høyt bunnivå, og i kveld var de ikke i nærheten av det. Det var overlegne i alle musikkens fasetter, noe som minnet oss på hva et genuint band som går opp i en høyere enhet kan prestere, og hva musikk egentlig dreier seg om: Å kanalisere udefinerbare stemninger og gode melodier ut via eminente musikalske ferdigheter og bare glemme hverdagen for en stund.

LES OGSÅ: Stiller sammen på scenen i Oslo.

Det skotske indiebandet besøker Oslo og Sentrum Scene i kveld, og det er fortsatt et lite antall billetter igjen via Ticketmaster. Dette vil du nødig gå glipp av!


ANNONCE