Nyhet

Nå slippes låtene løs

GAFFA.no - alt om musikk.

24 låter fra årets sesong av «Hver gang vi møtes» blir å høre på den kommende platen – etter å ha gjort sin debut på TV-skjermene i løpet av de siste ukene.

Der blir bidragene fra årets syv deltakere relativt demokratisk presentert, med kjente låter som Glow, Café Le Swing, Drømmedame og Butterflies å høre i nye tapninger.

Flest tolkninger av de andres låter er Christel Alsos å høre med: Hun er representert med fem, inklusive Nick Drake-duetten hun gjorde sammen med Claudia Scott i duettprogrammet. Scott, som er nærmest blitt unisont hyllet av anmelderne for sine versjoner av de andres låter, er å høre på fire tolkninger – mens hun får tre egne låter tolket.


LES OGSÅ: Måtte avlyse i 2015 – nå annonseres han til festivalen til sommeren.

Tshawe Baqwa fra Madcon har med til sammen fire av Madcon-låtene, og er representert på utgivelsen med fire av sine tolkninger av artistkollegene. Tone Damli (bildet) og Hans Petter Aaserud fra Trang Fødsel har med fire av låtene de er kjent for, tolket av andre – mens de selv er å høre med tre av sine respektive tolkninger.

Også å høre på «Hver gang vi møtes»-utgivelsen, som kun slippes digitalt førstkommende fredag, er Silya Nymoen, som synger fire låter og får to egne tolket, og Tor Endresen, med tre av hver.


— Kanskje det viktigste norske musikkprogrammet på TV de siste årene

Årets band har bestått av Torstein Lofthus på trommer, Tor Egil Kreken på bass, Truls Hval og Kristian Kvalvaag på gitar, Haakon-Marius Pettersen på keyboard og Marie Klåpbakken på fele og kor.

LES OGSÅ: 11 essensielle album du må høre i februar.


Siden starten har 49 norske artister vært med på TV 2s «Hver gang vi møtes». Opp mot 50 låter har vært å høre per sesong – slik at det i alt dreier seg om nær 350 norske låter som er blitt innspilt i nye liveversjoner på låven.

— Dette gjør «Hver gang vi møtes» til kanskje det viktigste norske musikkprogrammet på TV de siste årene, hevder kanalen i sin pressemelding.

Der viser de også til at seertallsanslagene, som ikke er helt klare enda, ligger på rundt 600.000 per sending.


(©NTB)

ANNONCE