Nyhet

Miniøya er klar med sin første amerikanske booking - noensinne

GAFFA.no - alt om musikk.

Lissie er klar for sommerens utgave av Miniøya.

Det bekrefter arrangørene bak festivalen som går av stabelen 9. og 10. juni i Tøyenparken i Oslo torsdag morgen. Amerikaneren, som har blitt en skikkelig norgesvenn gjennom årene, skal opptre på åpningsdagen, lørdag 9. juni.

LES OGSÅ: Ber Obos endre Eminem-markedsføring.


Miniøya er barnas festival, og her kommer ikke voksne inn uten å være i følge med barn. Lissie gleder seg til å spille for den yngre garde. Litt erfaring har hun også – for hun har nemlig hele seks nieser og to nevøer som alltid kommer når hun spiller i hjembyen.

— Det er aller morsomst når det er masse barn foran ved scenen som danser og lever seg inn i musikken, så jeg gleder meg veldig til Miniøya, sier Lissie i en kommentar.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Lissies nya album Castles har lanseringsdato 23. mars, så de som tar turen til Tøyenparken den andre helgen i juni får dermed også muligheten til å høre ny musikk fra den amerikanske artisten.


Albumet, som for det meste er skrevet i Lissies nye hjem i nordvest Iowa, representerer en spirituell og musikal utvikling; det er et portrett av en artist som alltid har vært på flyttefot, og som nå endelig har skapt seg et permanent hjem, og en mulighet til å få pusten tilbake og reflektere, heter det i pressemeldingen fra festivalen.


LES OGSÅ: Nå slippes «Hver Gang Vi Møtes»-låtene løs.

Miniøya arrangeres 9. og 10. juni - og billetter kan kjøpes via Ticketmaster.

ANNONCE