Nyhet

Lorde raser på Instagram

GAFFA.no - alt om musikk.

Den newzealandske artisten er møkk lei «gode råd» fra velmenende fans.

Det kommer frem av en post hun har lagt ut via story-modusen på bildedelingstjenesten Instagram. Artisten som fortsatte braksuksessen fra debutalbumet Pure Heroine med fjorårets Melodrama har nemlig lenge slitt med akneproblemer.

Det er råd vedrørende dette hun nå er lei. Hun får nemlig en rekke råd om hvordan hun kan få bukt med problemet, og dette vil hun nå gjerne ha slutt på.


LES OGSÅ: Arrangerer norsk Prince-cruise.

«Kviser suger. Men vet dere hva som også suger? Når du har hatt kviser i årevis, prøvd alle medisiner og råd, og folk fortsatt kommer med råd», sier hun blant annet og ramser videre opp flere «gode råd» hun har mottatt om å smøre inn ansiktet med honning, gresk youghurt og avocado. Se videoene fra Instagram under.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Lorde har tidligere snakket om sine akneproblemer. I 2014 kritiserte hun en fotograf som hadde brukt Photoshop til å fjerne kvisene på sine konsertbilder via Twitter. Hun benyttet anledningen til å minne sine unge fans på at det er lov å ikke være perfekt.


«Remember flaws are ok», skrev hun blant annet.


LES OGSÅ: Popstjernen med superkrefter - intervju med Lorde.

Lorde gjorde sine første konserter i Norge i fjor høst da hun gjestet Oslo og Trondheim. GAFFA var selvsagt til stede under konserten på Sentrum Scene i Oslo, og anmelder Jonas Irmer belønnet den newzealandske hitmakeren med fem stjerner for opptredenen.

ANNONCE