Nyhet

Lana Del Rey-stalker arrestert

GAFFA.no - alt om musikk.

— Jeg har det bra, takk for meldingene, lyder det fra Lana Del Rey til fansen hun har på Twitter – bare timer etter at en mann med kniv ble arrestert utenfor konsertarenaen der hun skulle ha konsert.

Ifølge NME er mannen nå siktet for forfølgelse som utgjorde en reell trussel så vel som bevæpnet kidnappingsforsøk, og er fengslet uten mulighet for å slippe ut mot kausjon.

LES OGSÅ: Omar Souleyman til Norge.


Den 43 år gamle mannen hadde billetter til Lana Del Reys konsert i Orlando i Florida fredag kveld – samt en kniv på seg, da politiet gikk til aksjon. De var forhåndstipset, og sier i en pressemelding at de anså det som en «troverdig trussel».

Mannen skal i dagene før konserten ha kommet med gjentatte og kryptiske trusler i sosiale medier, og skrev blant annet på Facebook:

— Jeg ønsker å se dronningen min på fredag, og fra den dagen av skal våre beslutninger være som én.


Ikke første gang hun opplever pågående fans

I en video la han ifølge Orlando Sentinel ut om hvordan han «antakelig ble med på resten av turneen med henne», og at de skulle «danse, snakke og finne ut hva vi skal gjøre». Videre skal han angivelig ha skrevet at Lana Del Rey «kjenner ansiktet mitt i drømme», og at «hun er min for alltid og i all fremtid».

Det er ikke første gang Lana Del Rey sliter med stalkere: Senest i januar ble en fan arrestert for å ha brutt seg inn hjemme hos henne og fotografert seg selv på balkongen hennes – bilder som han la ut i sosiale medier. Samme måned ble to kvinnelige, russiske fans ilagt besøksforbud.


LES OGSÅ: AC/DC fortsetter.

I november i fjor campet en mann som mente han hadde «en åndelig forbindelse» til Lana Del Rey i garasjen hennes, mens en kvinne brøt seg inn i samme garasje og stjal to biler i tur og orden. Lana Del Rey flyttet til denne skjermede eiendommen i Malibu i California nettopp for å komme seg vekk fra nærgående fans, skrev TMZ i 2015.

(©NTB)


ANNONCE