Nyhet

Kadetten er klar med nok en stjernebooking

GAFFA.no - alt om musikk.

Years & Years tilføyes det imponerende programmet til festivalnykommeren i Sandvika.

Kadetten Music Festival er nykommer på det etter hvert overfylte festivalkartet i Norge, men har kommet med en rekke imponerende bookinger de siste månedene. Tidligere denne uken ble det klart at GAFFA-favoritten Anderson .Paak gjester den første utgaven av festivalen - og i dag følger Kadetten opp med Years & Years (bildet), som spiller på festivalen 4. juli.

LES OGSÅ: GAFFAs intervju med Years & Years.


Den britiske trioen frontet av karismatiske Olly Alexander slo for alvor gjennom med debutalbumet Communion i 2015, og ble blant annet kåret til årets internasjonale nykommere i GAFFA-Prisen samme år.

— Years & Years oppnådde eventyrlig suksess med debutalbumet, og vi er sikre på at det nye materialet vil svare til forventningene. Dette er oppløftende popmusikk med bred apell, men også musikk full av store følelser, forteller bookingansvarlig for Kadetten, Toffen Gunnufsen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Years & Years har tidligere gjestet flere norske festivaler i kjølvannet av debutalbumets suksess. Både Øyafestivalen og Bergenfest har huset den populære trioen. Nå blir det altså Sandvikas tur.


LES OGSÅ: Nå må konsertstedet endre profil.


Kadetten Music Festival arrangeres for første gang i dagene 3. og 4. juli. I tillegg til Anderson .Paak og Years & Years dukker internasjonale profiler som Marshmello, Ty Dolla $ign, Tyler, The Creator, Khalid, Lil Pump og norske favoritter som Myra og Kamelen opp på sommerens festival.

Mer informasjon om program og billettsalg finner du på festivalens offisielle nettsider.

ANNONCE