Nyhet

Publikumsfavoritter til Norge

Years & Years gjør sin tredje festivalspilling i Norge på tre år - denne gang på RakettNatt i Tromsø.

Years & Years gjør sin tredje festivalspilling i Norge på tre år - denne gang på RakettNatt i Tromsø.

Den britiske trioen ledet av den karismatiske vokalisten Olly Alexander spilte på Øyafestivalen i 2015, Bergenfest i 2016 - og er til sommeren igjen aktuell for en norsk festivalscene.

Denne gangen er det RakettNatt i Tromsø som har sikret seg publikumsfavorittene.


LES OGSÅ: Years & Years er årets utenlandske nykommere.

— Dette er en artist vi har prøvd å få nord for polarsirkelen en stund, og endelig har vi klart å lokke de til RakettNatt. Kombinasjonen av dansbare hits og stemningsfulle ballader er perfekt for sensommernatten i Tromsø, sier Hallvar Agersborg som er kommunikasjonssjef i festivalen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Vi får hele tiden tips og ønsker fra publikum, og Years & Years har vært en gjenganger. Så det er fantastisk å kunne overaske mange av de håpefulle med denne bookingen. Vi vil vise at vi tar forslagene deres seriøst, sier Agersborg, som takker for engasjementet.


En viktig stemme


Bandets frontfigur Olly Alexander har raskt blitt et av de mest omtalte og kulturelt viktige unge talentene i verden. Hans engasjement for LGBT-saken har ført til at vokalisten blir trukket fram som en av «sin generasjons stemmer».

— Vi digger artister som bruker sin status og påvirkningskraft til å kjempe for det de tror på. Appellen til Olly Alexander under fjorårets Glastonbury Festival rørte visstnok publikum til tårer og ble kraftig hyllet. Vi håper bandet kan røre ved hele følelsesregisteret når de besøker oss siste helgen i august, avslutter Agersborg.

LES OGSÅ: Bergensband kickstarter sommeren med ny låt.


Festivalen som arrangeres 26. og 26. august i Tromsø har fra før av booket solide navn som M.I.A., Sondre Justad, Gabrielle, Julie Bergan og Sigrid på sommerens plakat.

Billetter kjøper du via Ticketmaster.

ANNONCE