Nyhet

GAFFA-Prisen i Danmark streames live på Facebook og YouTube

GAFFA.no - alt om musikk.

Den prestisjefulle utdelingen går av stabelen i konserthuset Odeon i Odense torsdag kveld.

Fra og med klokken 20:00 til klokken 22:00 sendes utdelingen direkte på Facebook og YouTube, melder GAFFA.dk.

Tidligere år har prisutdelingen blitt sendt direkte på DR3, men i år tar magasinet sendingen i egne hender, slik at det blir lettere å henge med via mobiltelefoner og iPader.


LES OGSÅ: BRYLARM markerer femårsjubileum med sterkt program.

Blant artistene som opptrer mellom utdelingene av prisene finner vi Mads Langer, Iris Gold, Lydmor, Baest, Marvelous Mosell, The Minds Of 99 og engelske Yungblud. Showet blir ledet av kveldens vert Christopher Læssø, som gleder seg ekstremt til å stå på scenen i Odense. Læssø får selskap av P6 Beat-vert Carsten Holm.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Tidligere denne måneden ble vinnerne av GAFFA-Prisen i Sverige kåret. Her stakk blant annet norske Astrid S og Fieh av med priser.


LES OGSÅ: Lorde raser på Instagram.


Vinnerne av den norske GAFFA-Prisen ble offentliggjort i januar. Sigrid ble den store vinneren med priser i kategoriene for årets norske soloartist og årets norske hit, mens Kendrick Lamar tok storeslem på de internasjonale prisene og vant i de tre kategoriene han var forhåndsnominert i (årets internasjonale soloartist, årets internasjonale album og årets internasjonale hit).

Se alle vinnerne av GAFFA-Prisen Norge her, og GAFFA-Prisen Sverige her. De danske prisene deles ut i Odense torsdag kveld.

ANNONCE