Nyhet

Flere nye artister bekreftet til Øyafestivalen

GAFFA.no - alt om musikk.

Oslo-festivalen melder også at det nå er under 3500 ukespass igjen.

De siste ukene har store navn som Kendrick Lamar og Arctic Monkeys blitt annonsert til sommerens utgave av Øyafestivalen.

I dag slipper festivalen to nye artister: Jenny Lewis (bildet) og Phoebe Bridgers skal spille i Tøyenparken onsdag 8. august, samme dag som blant andre Arctic Monkeys og Arcade Fire.


LES OGSÅ: «De fargerike hipsterdraktene er hengt i skapet».

— Det er masse igjen å slippe til årets Øya-program. I dag er to artister som skal spille onsdag 8. august bekrefta. Jenny Lewis er en artist som har vært på ønskelista vår lenge, og Phoebe Bridgers er en av fjorårets aller beste debutanter. Begge kommer til Tøyenparken med bagasjen full av sterke låter, sier pressesjef Jonas Prangerød i en kommentar til GAFFA.

Artikkelen fortsetter under videoen.

De siste ukenes sterke bookinger har sørget for at billettsalget til Øyafestivalen går unna i høyt tempo. Nå melder arrangørene at det under 3500 ukespass igjen.


— Fortsatt er det mange artister igjen å booke, men vi anbefaler ingen å vente med å skaffe seg billett, sier Prangerød.


LES OGSÅ: Stort intervju med Lady Gaga.

Årets utgave av Øyafestivalen går av stabelen i Tøyenparken 7. til 11. august med artister som Kendrick Lamar, Patti Smith, Grizzly Bear, Brockhampton og Lykke Li på programmet.

Billettsalget er allerede i gang via Ticketmaster.


ANNONCE