Nyhet

Fansen forlot Morrissey-konserten i protest

GAFFA.no - alt om musikk.

«Hvordan miste halvparten av publikummet ditt? Kom til Glasgow og spør om noen av dem faktisk liker Nicola Sturgeon», skriver en misfornøyd Moz-fan på Twitter.

Morrissey stilte på konsertscenen i Glasgow lørdag, og skal ifølge BBC ha stilt publikum spørsmål om hva de syntes om Skottlands regjeringssjef, før han angivelig tilføyde: «De hendene er å finne i alles lommer».

En skotsk avis, Daily Record, melder at noen i publikum svarte med mishagsrop mot Sturgeon, mens andre forlot konsertstedet i protest mot Morrisseys uttalelser.


LES OGSÅ: Kjent jazzfiolinist døde av hjerteinfarkt.

Samtidig hevder The Guardian i sin oppsummering av samme konsert at Morrissey, til tross for sine flittige forsøk på tilsynelatende å fremmedgjøre sin fanbase, «fremdeles har instinkt for å si hva de vil høre».

Artikkelen fortsetter under videoen.


Deretter raste meningsytringene i sosiale medier, der en Morrissey-fan for eksempel påpekte at flertallet av innbyggerne i Glasgow stemte for Sturgeons løsrivelseskampanje, og at Morrissey «for tiden strever med å skille kunst fra politikk».

LES OGSÅ: Kylie fikk nervøst sammenbrudd.


En annen fan, som kaller seg Mozgirl71, skrev at hun «takker Morrissey for fremdeles å være i live og synge det ut i Glasgow» – men at det er «liten vits i å nære opp om misnøye i Glasgow».

(©NTB)

ANNONCE