Nyhet

Elektronikapionerer topper plakaten til norsk festival

GAFFA.no - alt om musikk.

Festivalen Tysnesfest har sikret seg et realt stjernenavn på toppen av plakaten.

The Prodigy (bildet) skal nemlig opptre på festivalen denne sommeren, opplyser arrangørene via en pressemelding fredag morgen.

— Å booke The Prodigy er kanskje noe av det råeste vi har gjort hittil i Tysnesfest sin historie, men vi er sikre på at både dagens ungdom, og kanskje ikke minst de som var ungdom på 90-tallet vil gå mann av huse for å skaffe seg billetter, sier daglig leder i Tysnesfest Øystein Vaage i en kommentar.

LES OGSÅ: Stor markering på Spellemann.

Den britiske trioens opptreden blir på Gjerstad Arena i Tysnes fredag 13. juli, og Tysnesfest blir den eneste festivalen i Norge The Prodigy besøker i 2018.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— The Prodigy er absolutt noe av det feiteste en kan oppleve, og lyd- og lysproduksjonen blir den heftigste vi har sett på Tysnesfest hittil. Flere musikkmagasin har bandet på topplistene over artister en må få med seg før en dør, avslutter Vaage.

LES OGSÅ: Lurte Spotifys system - tjente millioner.

Årets utgave av Tysnesfest går av stabelen 11. til 15. juli, og festivalen har tidligere annonsert navn som Lissie, Gunslingers og Elvis Costello til programmet for sommeren.

ANNONCE