Nyhet

The Prodigy topper plakaten til Slottsfjell

Den britiske elektronikagruppen herjet hitlistene på 90-tallet.

Rave-gudfedrene i The Prodigy (bildet) er klare for sommerens Slottsfjell i Tønsberg. Det melder arrangørene bak festivalen i en pressemelding i dag.

— Helt siden The Prodigy slapp sin første singel Charly tilbake i 1990 har de vært en av mine store favoritter. Selv har jeg bare sett de live på scenen en gang, da de spilte på Hyperstate i Oslo i 1996. Det blir derfor ekstremt gøy og et stolt øyeblikk å kunne invitere et av verdens mest suksessfulle elektroniske band noensinne på scenen her hjemme i Tønsberg, sier en fornøyd bookingsjef Henning Krane til GAFFA.

Gruppa består i dag av Liam Howlett, Keith Flint og Maxim Reality, og var sist aktuelle med studioalbumet The Day Is My Enemy i 2015. Albumet fikk dessverre tommelen ned fra vår anmelder som mente det kun sto til to stjerner.

Det blir forhåpentligvis en god miks av både nytt og gammelt materiale når The Prodigy står på scenen under Slottsfjell denne sommeren.

Årets utgave av Slottsfjell arrangeres 12. til 15. juli med artister som G-Eazy, Dagny, Gabrielle, Veronica Maggio, Astrid S, Julie Bergan, Tove Lo, The Hives, Mac Miller og AURORA på programmet.

Festivalpasset kjøper du via GAFFA LIVE.

ANNONCE