Nyhet

Ed Sheeran har blitt tilbudt prestisjefullt oppdrag

GAFFA.no - alt om musikk.

Etter at han først tilbød seg å spille i bryllupet til Prins Harry og Meghan Markle, skal Ed Sheeran nå ha fått en offisiell invitasjon.

Det melder magasinet US Weekly, som skriver at prinsen personlig skal ha spurt Sheeran om å opptre. Spørsmålet er dog om Sheeran rekker bryllupet. Ifølge NME skal han nemlig spille sin tredje av tre planlagte konsertkvelder i den irske hovedstaden Dublin på samme dato som det kongelige bryllupet finner sted, 19. mai.

LES OGSÅ: Ville slutte med musikk - så kom gjennombruddet.

Den britiske musikkblekka skriver videre at det er mulig Elton John også vil gjøre en opptreden i bryllupet, etter at artisten kansellerte to konserter i Las Vegas angivelig for å kunne være til stede under seremonien i London.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Ed Sheeran får uansett travle måneder fremover med mange konserter. Nylig ble det også klart at BBC kjører ut en egen «Glastonbury-erstatter» når den store engelske festivalen tar et pauseår i 2018.

LES OGSÅ: Popstjerne klar for Pokémon-film.

The Biggest Weekend arrangeres som todagers festivaler fire ulike steder i Storbritannia fra 25. til 28. mai, og på en av de fire festivalene skal både Sheeran og Taylor Swift opptre som hovednavn

ANNONCE