Nyhet

Deler screenshots av de mye omtalte tekstmeldingene

GAFFA.no - alt om musikk.

Den tidligere bassisten deler korrespondanse mellom henne og Billy Corgan.

Det ikoniske rockebandet The Smashing Pumpkins kommer med store nyheter via sin offisielle nettside torsdag klokken 18:00 norsk tid. Ryktene sier at en turné og ny musikk vil bli offentliggjort. Som tidligere nevnt vender bandet tilbake i sin originale besetning, dog uten bassisten D'Arcy Wretzky (til høyre i bildet).

Det har vært mye snakk om hvorfor Wretzky ikke er med på gjenforeningen. Hun har gitt sin versjon, og tidligere denne uken ga The Smashing Pumpkins svar på hennes uttalelser om hvorfor hun ikke er med.


LES OGSÅ: Måtte avlyse i 2015 – nå annonseres han til festivalen til sommeren.

Siste nytt i saken er ifølge Stereogum at hun blant annet forteller om hvordan hun mener han har oppført seg uutholdelig og at han er en narkotikamisbruker.

I tillegg har hun delt screenshots av tekstmeldinger Corgan har sendt henne i forbindelse med gjenforeningen.


Skal ha trukket tilbudet tilbake

Wretsky var bassist i bandet fra 1988 til 1999 og har uttalt i et intervju med Blast Echo at Corgan opprinnelig sendte henne et kontraktforslag for å bli en del av gjenforeningen, før han senere trakk tilbudet tilbake.

LES OGSÅ: 11 essensielle album du må høre i februar.


Hun forteller videre at Corgan - etter å ha lagt ut bildet på Instagram - sendte henne en sms med beskjed om at «det ikke hadde vært noen beslutning om å stenge henne ute eller å få henne til å ikke føle seg velkommen», og at han trodde at de «de kunne finne den rette måten å få henne involvert på».

Artikkelen fortsetter under videoen.


På Facebook fortalte Wretzky sine fans at «kanskje folk blir lei av å bli manipulert av Billy», og at hun mener bandet var et synkende skip da hun forlot det i 1999.

Mener Corgan & co lyver

Det gjenforente bandet har siden kommet med en uttalelse om at Wretzky hadde blitt invitert med i gjenforeningen, men takket nei til tilbudet.


LES OGSÅ: Ber Obos endre Eminem-markedsføring.

Ifølge NME lyder uttalelsen som følger:

— Ved å gjenforene The Smashing Pumpkins er bandet fortsatt dedikert overfor sine fans og sin musikk. Dessuten har ikke James Iha, Jimmy Chamberlin og William Corgan spilt en konsert med D'Arcy Wretzky på over 18 år, men det skyldes ikke manglende forsøk. Hun har flere ganger blitt invitert til å spille med gruppen, delta i studio, eller bare møtes ansikt til ansikt, og i hvert tilfelle har hun alltid utsatt det.


De avsluttet meldingen med å ønske Wretzky lykke til videre.

LES OGSÅ: Nå er dødsårsaken til The Fall-frontmannen offentliggjort.

Det er etter denne uttalelsen at Wretzky har delt en rekke tekstmeldinger Corgan har sendt henne, som skal bevise at han lyver.


Se screenshots av den lange tekstmeldingskorrespondansen her.

ANNONCE