Nyhet

Bandet har startet nedtellingen

GAFFA.no - alt om musikk.

Store nyheter i vente fra The Smashing Pumpkins?

I forrige måned teaset Billy Corgan og Jimmy Chamberlin nytt materiale fra The Smashing Pumpkins' orginale besetning på Instagram.

Siden avslørte han at bandet er i studio med Rick Rubin. Rubin produserte også fjorårets soloalbum fra Corgan, så det er nok ikke akkurat en stor overraskelse at han er involvert i den mye omtalte gjenforeningen til 90-tallsbandet.


LES OGSÅ: Den kjente filmkomponisten Jóhann Jóhannsson er død.

Nå har de offisielle nettsidene til The Smashing Pumpkins blitt oppdatert med en klokke som teller ned mot torsdag 15. februar. Hva som skjer når tiden løper ut er foreløpig ikke klart, men vi hadde ikke blitt overrasket om nyhetene som teases er en offisiell annonsering av et nytt studioalbum og en lengre turné.

Artikkelen fortsetter under videoen.

For et par uker siden gikk bandets originale bassist D’Arcy Wretzky ut og bekreftet at en gjenforening var planlagt, men at Billy Corgan hadde valgt å gå videre med en annen bassist enn henne.


LES OGSÅ: Anmeldelse av Kygo i Telenor Arena.


Det er ikke kjent hvem som skal spille bass i The Smashing Pumpkins videre, men for noen uker siden spekulerte blant annet Stereogum i om Jeff Schroeder, som tidligere har vært gitarist i bandet, var tiltenkt rollen som bassist.

ANNONCE