Nyhet

Arctic Monkeys-fansen er sterkt imot Alex Turners stilskifte

GAFFA.no - alt om musikk.

Fans av det britiske bandet er tydeligvis ikke gira på å se en skjeggete vokalist i tiden fremover.

Det skriver den engelske musikkblekka NME, som har fanget opp en pågående underskriftskampanje mot frontmannen i det Øyafestivalen-aktuelle bandet sitt forsøk på å anlegge helskjegg. Under tittelen «Banish The Beard» har Eabha Lynn, som tydeligvis foretrekker en glattbarbert Turner, satt opp en Change.org-kampanje.

— Alex Turner, den kritikerroste vokalisten i Arctic Monkey, hadde muligheten til å eldes som fin vin. Alt gikk galt da han bestemte seg for å gro et skjegg, skriver Lynn i den medfølgende teksten og uttrykker bekymring for at stemmen til Turner skal drukne bak skjegget under bandets kommende konserter.

LES OGSÅ: Norsk «bandfilm» har snart premiere.

Turner skal først ha blitt observert med skjegg tilbake i juni da han ankom lyttefesten til Lana Del Rey-albumet Lust For Life i Hollywood, skriver musikkmagasinet videre.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Med eller uten skjegg - det er ventet ny musikk fra Arctic Monkeys i 2018. I fjor kom nyheten om at et nytt album var på vei fra Sheffield-bandet i løpet av det kommende året.

Det blir oppfølgeren til 2013-utgivelsen AM. Bandet har gitt ut til sammen fem studioalbum, som også inkluderer Whatever People Say I Am, That's What I'm Not (2006), Favourite Worst Nightmare (2007), Humbug (2009) og Suck It And See (2011).

LES OGSÅ: Anmeldelse av nytt album fra MGMT.

Norske fans kunne også glede seg over at bandet skal gjeste sommerens utgave av Øyafestivalen i Oslo. Den nyheten ble offentliggjort i slutten av forrige måned.

Onsdag 8. august spiller både Arctic Monkeys, Arcade Fire og Jenny Lewis (som ble bekreftet i dag) i Tøyenparken.

ANNONCE