Nyhet

Snoop Dogg utgir kokebok

GAFFA.no - alt om musikk.

Så er det bare å finne potter og panner frem - den prominente rapperen Snoop Dogg har annonsert utgivelsen av sin første kokebok «From Crook To Cook». 

Selv om amerikanske Snoop Dogg er mest kjent for sin suksess som rapper stopper det ham ikke fra å tilegne seg tittelen som kokebokforfatter. Etter å ha vært i selskap med Martha Stewart i den Emmy-nominerte matserien «Martha and Snoop's Potluck Dinne Party» har rapperen tilsynelatende fått blod på tann - og fortsetter nå sin kulinariske reise på egenhånd.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Linda Vidala på Havna 0150.


Forlaget bak boken, Chronicle Books, har offentliggjort at den 192 sider lange boken vil bli utgitt i oktober og inneholder i alt 90 oppskrifter. Sannsynligvis grunnet forfatterens hang til jazztobakk har forlaget understreket at alle oppskriftene er cannabisfri, men at de stadig vil tilfredsstille en hver form for craving.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Og oppskriftene tatt i betraktning går Snoop Dogg ikke med livrem og seler. Rapperen inkluderer nemlig ikke kun idiotsikre oppskrifter som tacos, vafler og mac&cheese i boka, men begir seg ut i mer kompliserte og fornemme retter som hummer thermidor og filet mignon.

Hver oppskrift vil angivelig også bli ledsaget av eksklusive historier og bilder av forfatteren.


LES OGSÅ: Sony innrømmer å ha gitt ut falske Jackson-låter.

Snoop Dogg er ikke den første rapperen som utgir en kokebok. Tilbake i 2013 ga rapperen 2 Chainz ut kokeboken «#MealTime».

ANNONCE