Nyhet

Nicki Minaj hevder hun ble snytt for førsteplassen

GAFFA.no - alt om musikk.

En skuffet og sint Nicki Minaj fyrer i en serie Twitter-meldinger løs mot Travis Scott, som hun hevder nærmest snøt henne for førsteplassen på albumlisten.

Ifølge Pitchfork hadde Nicki Minaj store forventninger til å innta den gjeve førsteplassen på Billboards albumliste da hun slapp sitt nye album Queen. Men hun klarte ikke å slå Travis Scotts album Astroworld, som for andre uke ble liggende på førsteplass.

LES OGSÅ: Vind skaper scenetrøbbel for festival.


Den nye listen offentliggjøres 21. august. Billboard skriver at Astroworld sist uke solgte 205.000 enheter, derav 78.000 fra tradisjonelt salg, mens Queen noterte seg for et salg på 185.000 enheter, med 78.000 fra vanlig salg.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Minaj er ikke nådig mot Scott og hans kjæreste Kylie Jenner, som har datteren Stormi sammen, i sine Twitter-meldinger. Hun mener han fikk kunstig drahjelp, da Kylie la ut bilde av turnépasset med ordene «Wish you were here» og meldte til sine 113 millioner følgere at hun og Stormi kom til å følge med Scott ut på tur.

— Jeg la ned blod, svette og tårer i å skrive et kult album bare for å se Travis Scott få Kylie Jenner til å legge ut et turnépass og be folk komme og se henne og Stormi. Jeg må le, lyder det fra Minaj, som hevder Queen slo alle rekorder og var nummer én i 86 land.

LES OGSÅ: Flere til sykehus før Backstreet Boys-konsert i USA.


— Jeg snakket med ham. Han vet han ikke har nummer 1-albumet denne uken, skriver Nicki Minaj, som fyrer av en bredside også mot Spotify, som hun mener «straffer henne» fordi hun lot Queen få premiere på sitt eget radioshow.

— Plateselskapet mitt ville ikke forsvare meg fordi de var redd Spotify ville lære Ariana «en lekse» også.

(©NTB)


ANNONCE