Nyhet

Mumford & Sons får kraftig kritikk etter dette bildet

GAFFA.no - alt om musikk.

Mumford & Sons dukket for to måneder siden opp på Jordan Petersons Instagram – nå har flere personer fått øynene opp for bildet, og gruppen får massiv kritikk. 

Den store folkpop-gruppen Mumford & Sons (bildet) møter i disse dager sterk kritikk på sosiale medier. Gruppen viser seg på samme bilde som Jordan Peterson, som er kjent for å provosere, skriver flere medier, blant annet Music Feeds.

LES OGSÅ: Orions Belte spiller sin aller første konsert neste uke – på Øyafestivalen.

Jordan Peterson er er en kanadisk pyskolog og liberal samfunnskritiker, og er kjent for å kritisere politisk korrekthet. Den kontroversielle mannen har flere ganger kommet med oppsiktsvekkende sitater, blant annet at «ideen om at kvinner har vært undertrykte er en rystende teori», og at «feminister har et ubevisst ønske om en brutal mannsdominans». 


Artikkelen fortsetter under bildet.

 

With Mumford and Sons at their London Studio

Et innlegg delt av Jordan Peterson (@jordan.b.peterson)


Bildet med Mumford & Sons og Jordan Peterson har nå spredt seg på sosiale medier, hvor flere kritiserer bandet. «Har i dag funnet ut at Mumford & Sons suger», skriver en.

«Jeg har hatet Mumford & Sons på irrasjonelt grunnlag i årevis men nå er det legitimt», skriver en annen Twitter-bruker.


LES OGSÅ: Anmeldelse av Justin Timberlakes norgeskonsert.

Se bildet ovenfor.

ANNONCE