Nyhet

Hevder Nicki Minaj angrep ham med kniv

GAFFA.no - alt om musikk.

Det er ikke første gang de to tidligere kjærestene uttaler seg om hverandre på Twitter.

Nicki Minaj sin tidligere partner, Safaree Samuels, hevder i en tweet at superstjernen gikk til angrep på ham med en kniv tilbake i 2014. Skadene han fikk under angrepet skal ha vært så alvorlige at han måtte føres til sykehus i en ambulanse.

LES OGSÅ: Hiphop-stjerne risikerer tre år i fengsel.


Han forklarer videre hvordan han valgte å lyve for politiet, ved å fortelle at han selv hadde påført seg skadene i et selvmordsforsøk. Dette for å forhindre straffeforfølgelse av hans daværende partner. Han skal ha gjort det slutt med Nicki senere samme år.

Artikkelen fortsetter under Twitter-innlegget.

Minaj har selv tatt til Twitter for å forsvare seg mot anklagene. Selv om hun ikke refererer til angrepet direkte, anklager hun Samuels for å ha benyttet seg av hennes kredittkort uten tillatelse. Hun har tidligere nevnt hendelsen i et intervju med Hot 97, hvor det ble hevdet at han betalte for prostituerte med kortet. Minaj kaller ham også en løgner, som trolig referer til hans tidligere tweet.

LES OGSÅ: Salgsrekord for Oslo-festival.


Krangelen mellom de tidligere turtelduene har pågått over lengre tid. Tidligere har Minaj hevdet at Samuels har tatt på seg æren for å skrive flere av hennes låter. Noe han benektet i en rekke tweets kort tid etter.

ANNONCE