Nyhet

Gråt for Aretha Franklin da hun sang souldronningens signaturlåt

GAFFA.no - alt om musikk.

Ariana Grande hadde flere tårer igjen å gråte – noe hun gjorde da hun hyllet Aretha Franklin ved å synge Natural Woman på et amerikansk TV-show.

No Tears Left To Cry-sangeren var gjest hos TV-verten Jimmy Fallon på hans «The Tonight Show» torsdag kveld. Bare timer i forveien hadde beskjeden kommet om at Aretha Franklin hadde gått bort, 76 år gammel.

— Jeg møtte henne noen ganger. Vi sang i Det hvite hus, og hun var så søt, og hun var så nydelig. Det er en ære å ha møtt henne, sa Ariana Grande ifølge People.


LES OGSÅ: Aretha Franklin er død.

Hun hadde delt et bilde av seg selv og Franklin på Twitter, og ifølge Variety skal det ha vært Questlove i husbandet The Roots som overtalte henne til å synge – noe Grande var redd for å gjøre fordi hun var så følelsesladd.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Ifølge Fallon hadde Questlove «nærmest besvimt» da Aretha Franklin gjestet TV-showet i 2011. Betingelsen som souldronningen satte for å dukke opp i studio, var at all aircondition skulle skrus av fordi det var dårlig for stemmebåndene. Alle i studio var merket av varmen, bortsett fra Franklin.

— Vi kommer til slutten av programmet og hun spaserer ut i en lang pelskåpe. Hun lo og sa «jeg fryser». Hun var morsom og sjarmerende og hyggelig mot hver eneste person på settet. Hun ringte oss etterpå, senest i fjor, og sa «si til Jimmy at jeg ser programmet hans hver kveld før jeg går og legger meg».


LES OGSÅ: Souldronningen hylles.

Også Ariana Grande fortalte om en uventet telefonoppringning fra soulstjernen etter deres første møte. Hun lurte på om Grande kunne høre på noe musikk som en ung slektning sto bak.

— Hun sa «Hei, det er Aretha». Og jeg var helt satt ut og sa «Franklin?".


Etter sin fremføring av Natural Woman forlot Ariana Grande TV-scenen i tårer, og mottok stående applaus.

(©NTB)

ANNONCE