Nyhet

Glemte hvor hun var

GAFFA.no - alt om musikk.

Midt i en opptreden som begeistret publikum på en britisk Pride-festival i Brighton, snudde Britney Spears seg mot danserne sine og spurte: «Hvor er vi?».

En danser svarte hjelpsomt «Brighton Pride», og gjorde den norgesaktuelle nittitallsstjernen – av mange kalt den nye Cher for dette publikummet – i stand til å snu seg mot publikum og rope:

— Hva skjer'a, Brighton Pride!


LES OGSÅ: To eldre menn flyktet fra sykehjem for å dra på metalfestival.

Det gikk ikke upåaktet hen i sosiale medier, der noen av fansen prøvde å forsvare Britney Spears med å si «dronningen turnerer i en ny by hver dag». Ifølge Metro var andre Twitter-brukere raskt ute med på påpeke at «hun har vært i Vegas i årevis».

Flere fans hevdet at Spears lot til å mime på det popstjernepakkede Brighton Pride-arrangementet.


— Men hun har noen flotte sanger, og det var hyggelig å høre dem, lød det fra en.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Britney Spears tok selv til Twitter etter sin opptreden, og klarte geografien denne gangen:

«Brighton Pride … alle 57.000 av dere er vidunderlig vakre. Takk for et flott show, mine flotte fans. Jeg elsker dere alle sammen», skrev Spears og trykket til med en rekke regnbuefargede emojis – før hun reklamerte litt for parfymekolleksjonen sin.

LES OGSÅ: Demi Lovato med åpent brev til fansen etter overdose.


10. august rykker hun inn i Telenor Arena, som ble utsolgt på tre timer ifølge Live Nation Norge. Hun kommer med turnéversjonen av Las Vegas-showet kalt «Piece of Me», som Las Vegas Review Journal kalte «en feiring av Britney Spears' låter, ikke sangen hennes» – nettopp på grunn av mimingen.

(©NTB)

ANNONCE