Nyhet

Fortsetter suksessen - spiller én uke i strekk på Parkteatret denne høsten

GAFFA.no - alt om musikk.

No. 4 med spesiell spillejobb.

I perioden 27. november til 1. desember vil trioen nemlig gjeste Oslo-spillestedet Parkteatret med fem konserter - fem kvelder på rad. Onsdag 28. november blir det Yngling-konsert med fri alder, mens de andre forestillingene har 18-års aldersgrense, melder arrangørene.

— Vi har vært heldige nok til å kunne spille noen veldig store konserter de siste årene, så nå gleder vi oss skikkelig til å kunne komme ordentlig tett på publikum igjen, sier vokalist Emilie Christensen.


LES OGSÅ: Familien til Prince saksøker lege.

— Det å være samme sted over flere dager gir oss nye muligheter og utfordringer, så dette gleder vi oss skikkelig til, legger hun til.

Artikkelen fortsetter under videoen.

No. 4 har fylt Sentrum Scene i Oslo tre ganger, opptrådt på Øyafestivalens største scene og blitt nominert til tre Spellemann-priser for sine to album Henda I Været og Hva Nå. Når No. 4 nå kommer tilbake til Parkteatret er det fordi scenen betyr noe spesielt for trioen:


Det var nemlig her de spilte sin første store konsert for snart fire år siden.


LES OGSÅ: David Bowies danselærer er død.

— Da No. 4 solgte ut Parkteatret våren 2015 visste vi at de kom til å nå langt. Det er stor stas at Julia, Ingeborg og Emilie kommer tilbake og flytter inn til oss en hel uke, sier daglig leder på Parkteatret, Limita Lunde, i en kommentar.

ANNONCE