Nyhet

Ed Sheeran vil ikke gi ut album neste år

GAFFA.no - alt om musikk.

Til tross for at Ed Sheeran sørget for fjorårets bestselgende album på hjemmebane, har han ingen planer om å følge det opp med det første.

Tredjealbumet Divide solgte 2,7 millioner eksemplarer bare i Storbritannia, men fjerdealbumet må fansen belage seg på å vente på.

— Jeg ville like å få frem et prosjekt til neste år som ikke er et album. Noe som ikke pushes på radio, noe som ikke er det jeg vanligvis gjør, bare for å renske luften litt, sa Sheeran til BBC News, og hintet om EP-en med rapgjester han slapp før berømmelsen traff ham.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Franz Ferdinand i Bergen.

Han sier han også drømmer om en filmrolle. I mellomtiden blir Sheeran å se i dokumentaren «Songwriter», som følger ham i en tiårsperiode frem til Divide-innspillingen - og er filmet av fetteren Murray Cummings.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Rødtoppen skal ut på verdensturné helt frem til september neste år, og sier han «gladelig» skulle tatt et friår i etterkant. Det gjorde han mellom album to og tre: Da drev han med rafting, svømte blant haier og bungeehoppet.

LES OGSÅ: Festivalarrangører raser mot Live Nation.

Han bedyrer at han aldri sluttet å skrive låter, muligens til glede for fansen.

— Jeg vil aldri ikke lage musikk. Det er hobbyen min. Jeg ville ikke trives med livet om jeg ikke gjorde musikk. Jeg ser ikke det som arbeid. Dette (å snakke med pressen) er arbeid. Ingen plukker opp en gitar fordi de en dag håper de skal bli intervjuet, sa Ed Sheeran til BBC-journalisten.

(©NTB)

ANNONCE