Nyhet

Bo Kaspers rykker inn på allsangscene

GAFFA.no - alt om musikk.

Bo Kaspers Orkester rykker inn i SVTs sending «Allsångsscenen är din» tirsdag, og har bedt inn Christine Alsos som allsanggjest.

Tidligere har svensk fjernsyn gitt oppdraget til artister som Lisa Nilsson og Tomas Ledin, og Bo Sundström beskriver det som «å få en hedersmedalje.»

— Man må ha noen år på nakken for å kunne gjøre en time, sier Sundström ifølge TT.


«Allsångsscenen är din» går av stabelen direkte etter tirsdagens vanlige sending «Allsång på Skansen», der Anita Hegerland er gjest.

LES OGSÅ: To eldre menn flyktet fra sykehjem for å dra på metalfestival.

Foruten Alsos gjester også Sabina Ddumba, Danny Saucedo og Lina Pira allsangspesialen i etterkant. Selv akter Bo Kaspers Orkester å bidra med noen smakebiter fra kroshowet «Allt ljus på oss», som bandet har viet fjorårshøsten og våren i år til. I november er det duket for at det fortsetter som arenakonsert.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Bo Sundström beskriver allsangsendingen som en slags «best of», der bandet tar med seg mye av det de har likt best å gjøre opp gjennom karrieren – og også ny musikk.


LES OGSÅ: Demi Lovato med åpent brev til fansen etter overdose.

— Det blir nok en låt som ikke er utgitt, lover trommeslager Fredrik Dahl.

Bo Kaspers Orkester har spilt flere norske konserter i sommer, og fremdeles gjenstår opptredenene 10. august i Askim og 11. august i Haugesund. «Allt ljus på oss»-turneen foregår derimot kun på hjemmebane i Sverige.


(©NTB)

ANNONCE