Nyhet

Legger ut på stor arenaturné

GAFFA.no - alt om musikk.

Etter en sommer der Bo Kaspers Orkester gjør et knippe norske konserter, drar de på stor arenaturné på hjemmebane i Sverige til høsten.

Showet «Allt Ljus På Oss» hadde premiere i Göteborg i fjor som såkalt krogshow, og ble også spilt i Stockholm. Nå får resten av Sverige se det, melder TT. Det er snakk om konserter i 12 svenske byer i november og desember.

— På publikums begjæring stuer vi nå inn vårt tusendollarsshow i noen trailere og begir oss ut i landet, heter det fra det svenske bandet, som sier showet speiler dem og musikken. «Håp og fortvilelse, grubling og styggdans», ifølge pressemeldingen.


LES OGSÅ: Derfor takker Highasakite nei til 900.000 kroner i støtte.

Showet «Allt Ljus På Oss» beskrives som en storslagen, men samtidig intim, forestilling der personlige fortellinger blandes med låter fra hele karrieren.

Artikkelen fortsetter under videoen.


I mellomtiden skal bandets Bo Sundström ut på turné med det han kaller nye svenske tolkninger av gamle jazzlåter, blant annet til Oslo 1. juni og Nattjazz 2. juni.

LES OGSÅ: Kunsten å spille andres låter.


Også hele orkesteret tar turen til Norge i sommer, og spiller i juli i Tønsberg, Konsberg og på Hvaler, før Askim og Haugesund får besøk i august.

(©NTB)

ANNONCE