Nyhet

Arctic Monkeys i elektronisk drakt

GAFFA.no - alt om musikk.

Etter det mange mener var et skuffende sjette-album fra superbritene, har noen tatt over roret, vrengt om og satt kurs mot Mario-land.

Det nærmer seg to måneder siden Arctic Monkeys slapp sitt sårt etterlengtede album, Tranquility Base Hotel & Casino. Og selv om GAFFA.no anmeldte albumet til fem stjerner, har det for store deler av fanbasen, og undertegnede, vist seg å være alt annet enn den gavepakken de trolig hadde forestilt seg.

YouTube-brukeren DaveTheAlmightyGod har allerede publisert flere coverversjoner av britene, og har nå altså tatt på seg oppgaven med å retro-digitalisere flere låter fra deres nyeste album.


LES OGSÅ: Øyafestivalen med gode råd til desperate billettløse.

NME var først ute med å omtale saken, hvor det blant annet kommer frem at YouTube-brukeren tidligere har publisert egne versjoner av R U Mine og Brianstorm.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Det lille chiptune-eventyret er noe for seg selv på alle måter. Det som står igjen er egentlig bare å sette på Mario, skru TVen på lydløs og få disse cover-versjonene på. Resultatet må bedømmes personlig, da det virkelig er noe annerledes. NME foreslår 8-bit-låtene som soundtrack til et nytt «Super Mario-in-space»-spill, noe som passer godt, da Alex Turner & co sitt siste album var oppkalt etter Neil Armstrongs landingsplass på månen, «Tranquility Base».


LES OGSÅ: Derfor tar Honningbarna pause.


Arctic Monkeys er booket til Øyafestivalen, og kan oppleves i Tøyenparken på onsdag - dersom du er en av de heldige som har klart å skaffe deg billett.

ANNONCE