Nyhet

Vil forby bruk av SoMe-innlegg i overfallssak

GAFFA.no - alt om musikk.

For tiden befinner Drake seg midt i en rettsak knyttet til et angivelig overfall som tok sted i 2014.

Det er produsenten Detail som har tatt ut søksmålet rettet mot Drake (bildet) og hans livvakt Chubbs. Ifølge Detail ble han sommeren 2014 invitert over til Drakes herskapshus i Los Angeles for å arbeide på et musikkprosjekt.

Da han ankom huset møtte han på livvakten Chubbs, som slo ham i ansiktet slik at han knakk kjeven.


Produsenten hevder at han måtte tilbringe flere dager på sykehuset, og gjennomgå flere operasjoner etter overfallet. Han ønsket at Drake skulle betale regningene fra sykehuset. Drake som hevder livvakten handlet i selvforsvar nektet å betale sykehusregningene, noe som igjen resulterte i det pågående søksmålet.

LES OGSÅ: Eminem med mystisk melding til fansen.

Saken går til retten i neste måned, og i den anledning har Drake sendt inn en forespørsel om at alt bevis knyttet til sosiale medier og internett blir bannlyst fra rettssalen, skriver nettstedet The Blast.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Superstjernen mener at hans berømmelse medfører en enorm flom av rykter, spesielt på internett, som kan bidra til å svinge en potensiell jury.


— Grunnet mangfoldet av nyhetsartikler tilgjengelig der ute, og etter at Detail har vist en tilbøyelighet til å bruke disse nyhetsartiklene til å grumse til vannet under avsetningen av Chubbs, er Drake bekymret for at Detail vil forsøke å bruke de samme sakene under rettsaken, står det i Drakes begjæring.

LES OGSÅ: 11 essensielle album du må høre i april.

Videre har Drake og hans advokater forklart hvordan de tror det er fare for at en vanlig jury vil fatte mer interesse i sladder enn i vanlige vitneutsagn.


ANNONCE