Nyhet

VIDEO: Lana Del Rey ble «angrepet» av fan under konsert

GAFFA.no - alt om musikk.

Den amerikanske superstjernen fikk et røft møte med fansen under en konsert i Belgia tirsdag kveld.

Flere medier skriver om hendelsen som inntraff da Lana Del Rey, slik hun har for vane å gjøre, beveget seg ned i scenegraven under sin konsert i den belgiske havnebyen Antwerpen tidligere denne uka. 

Videoopptak, som viser hvordan en mannlig fan hopper over barrierene foran scenen og lander på artisten, har spredd seg i sosiale medier i et voldsomt tempo.


LES OGSÅ: Pink Floyd-medlem starter supergruppe.

Avisen Evening Standard har snakket med en konsertgjenger som beskriver hvordan den overivrige mannen hoppet mot Lana Del Rey og «ønsket å klemme henne». «Lana falt, men mer fordi hun var overrasket enn skrem av fyren», legger vedkommende til.

Sikkerhetspersonalet skal ha tatt kontroll om situasjonen i løpet av sekunder. Se en video av hendelsen nedenfor.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Lana Del Rey er for tiden på turné i kjølvannet av fjorårets albumutgivelse Lust For Life. Den amerikanske artisten var også blant trekkplastrene til Øyafestivalen i fjor sommer. Konserten hennes på den norske festivalens hovedscene Amfiet ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA.

LES OGSÅ: — Det er for få jenter i musikkbransjen.


Vår anmelder Peder Ebbesen skrev blant annet følgende i sin anmeldelse:

— Lana balanserer på en linje mellom det sørmodige og vakre hele tiden. Man tenker at ting var bedre før og ser samtidig varmt på personen ved siden av seg på det våte amfiet i Tøyenparken. Fremføringen av Video Games er kveldens sterkeste, og når refrenget kommer inn er det flere i publikum som ser ut som om de har kuttet løk, inkludert undertegnede.

ANNONCE