Nyhet

Sigrid skal headline den nye Stavanger-festivalen Utopia

GAFFA.no - alt om musikk.

Arrangørene kan glede med store nyheter.

Det har gått slag i slag for Sigrid (bildet) den siste tiden. Hun har mottatt Spellemann-pris, vunnet prestisjetunge BBCs Sound Of 2018-kåring, og hun stakk av med to priser i GAFFA-Prisen 2017 (i kategoriene for årets norske soloartist og årets norske hit). Blant annet.

Det er allerede klart at hun skal headline flere større festivaler til sommeren, og i dag er hun bekreftet til festivalen Utopia i Stavanger.


LES OGSÅ: Prisdryss til ny norsk TV-serie.

— Det er fantastisk å kunne presentere Sigrid til Utopia! Hun har startet sport i det å produsere hiter, og det virker som alt hun tar på nå blir til gull, sier festivalsjef Espen Yung Svendsen, og legger til:

— Det er sjelden jeg ser noe mer inspirerende enn å se Sigrid live på en scene. Hypen rundt Sigrid er definitivt velfortjent, og jeg kan ikke vente til hun skal få vise Utopia-publikummet hvilken enorm artist hun er.


Se intervjuet GAFFA gjorde med Sigrid i forbindelse med at hun vant to GAFFA-priser. Artikkelen fortsetter under videoen.

Utopia arrangeres i 2018 for andre gang. I januar ble Kygo annonsert som første headliner, og i tillegg er navn som Sondre Justad, Lvndscape (NL) og Maurice West (NL) bekreftet til festivalen. Flere artister vil ifølge arrangørene bli sluppet fortløpende de neste ukene.


LES OGSÅ: Kampen mot billetthaier rustes opp.

Årets utgave av festivalen går av stabelen 24. og 25. august.

ANNONCE