Nyhet

Se de første bildene fra «Live Aid»-scenen til den kommende filmen om Queen

GAFFA.no - alt om musikk.

...og likheten er slående.

I forrige måned kom nyheten om premieredatoen på den kommende Queen-filmen «Bohemian Rhapsody» hadde blitt flyttet frem seks uker fra 25. desember til 2. november. I dag har filmselskapet delt et bilde som garantert til få fans av Queen til å drømme seg tilbake til 1985 og en spesiell dag i musikkens historie hvor det britiske bandet var blant de mest sentrale aktørene.

Vi snakker selvfølgelig om det første offisielle bildet fra den mye omtalte gjenskapelsen av Queens opptreden på Wembley Stadion i London i anledning Live Aid.


LES OGSÅ: Dette festivalpasset koster åtte millioner kroner.

Live Aid var en stor veldedighetskonsert organisert av sir. Bob Geldof og Midge Ure med store artistopptredener på Wembley i London og John F. Kennedy Stadium i Philadelphia.

Artikkelen fortsetter under bildet.Noen av de største artistene i verden deltok på konsertene inkludert Queen, Black Sabbath (som ble gjenforent med vokalist Ozzy Osbourne for anledningen), David Bowie, U2, Simple Minds, Dire Straits, Elton John, The Who, Paul McCartney, Judas Priest, Neil Young, Bob Dylan, Duran Duran, Tina Turner, Led Zeppelin (med Phil Collins på trommer) og The Rolling Stones-medlemmene Mick Jagger, Keith Richards og Ron Wood.

Trøblete innspilling

Filmplanene til «Bohemian Rhapsody» har blitt utviklet gjennom mange år, men det har også vært en trøblete innspilling for filmen om det britiske bandet. Tilbake i desember ble det klart at Bryan Singer, mest kjent for sine filmer i «X-Men»-serien, hadde fått sparken som regissør for filmen, angivelig etter flere krangler med crew og skuespillere underveis i innspillingen.


Singer hadde dog en annen forklaring.

LES OGSÅ: Familien med åpent brev om Aviciis bortgang.

Det hele endte med at Dexter Fletcher, som regisserte 2016-filmen «Eddie The Eagle» om Eddie Edwards, og som tidligere har spilt i «Lock Stock And Two Smoking Barrels» og HBO-miniserien «Band Of Brothers», tok over regissørjobben mot slutten av i innspillingsperioden.


Kommer til Norge

Tidligere i år ble det klart at Queen ikke bare kan oppleves i kinosalene, men også på scenen i Norge. Bandet, som de siste årene har turnert med sangeren Adam Lambert, legger turen innom Telenor Arena i juni.

— Queen + Adam Lambert presenterer et spektakulært show med toppmoderne sceneproduksjon, satt sammen av noen av verdens mest kreative talenter, som design- og produktionsansvarlig Ric Lipson (Pink Floyd, The Rolling Stones og U2), kunne arrangørene i Live Nation meddele i en pressemelding da konserten ble annonsert i februar.


ANNONCE