Nyhet

Inviterte fansen opp på scenen - men resultatet ble alt annet enn bandet hadde håpet på

GAFFA.no - alt om musikk.

Alt gikk ikke som planlagt da Gavin Rossdale og Bush gjestet Atlantic City denne helgen.

Under konserten som fant sted lørdag bestemte nemlig bandet seg for å invitere fansen opp på scenen, et ofte vellykket grep som artister som Nick Cave, Iggy Pop og George Clinton har lykkes godt med under konserter her til lands de siste årene.

På Caesars Palace i den amerikanske gamblingbyen ble det imidlertid kaos.


LES OGSÅ: Lindsey Buckingham forlater Fleetwood Mac.

Ifølge TMZ (som også bringer video fra konserten) var det mot slutten av konserten at Rossdale inviterte flere kvinnelige fans opp på scenen mens bandet fremførte hiten Comedown. En mannlig publikummer ville dog også prøve seg, men ble tatt ned av sikkerhetsvaktene på rekordtid.

...og så er det den ene kvinnen som prøver å gjøre sin helt egen en karaokeversjon av låta. Huff... Se opptak fra konserten under.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Det britiske rockebandet har holdt det gående siden 1992, og slo for alvor gjennom to år senere med debutalbumet Sixteen Stone. I 2002 ble bandet oppløst, men etter et comeback i 2010 har det kommet tre nye studioalbum fra Bush.


Black And White Rainbows, bandets foreløpig siste utgivelse, ble lansert i 2017.

LES OGSÅ: Prog-stjernelag til Norge denne måneden.

Bush tilhører en eksklusiv klubb som har nytt større suksess i USA enn i hjemlandet. I statene har bandet solgt over 10 millioner album.


ANNONCE